nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Nakkefilet med æbler og svesker

400 g nakkefilet
1 tsk flydende margarine
2 enebær
3 tørrede svesker
½ æble
1½ dl vand

1 dl kaffefløde
½ spsk majsstivelse

400 g kartofler

200 g frosne ærter

Kødet brunes i margarine og drysses med salt og peber. Knuste enebær, svesker i mindre stykker og æble i terninger tilsættes, vand hældes ved, og kødet steges ved svag varme i 1½ time.

Kødet tages og kaffefløde udrørt med majsstivelse røres i sovsen og koges et par minutter, som derefter smages til med salt og peber.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

nak xsvin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.988 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 47 g 27%
Kulhydrat 58 g 33%
Fedt 32 g 40%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin182.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.