nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Koteletter i fad med champignontopping

2 (nakke)koteletter
1 tsk flydende margarine

125 g champignon
1 løg
½ dl rasp
1 tsk timian

1 dl hønsebouillon
½ dl kaffefløde
1 tsk majsstivelse

450-500 g kartofler
1½ dl mælk

½ squash
1 tsk olivenolie
100 g frosne ærter

Koteletterne brunes i margarine og drysses med salt og peber, hvorefter de lægges i et ovnfast fad.

Champignon i skiver og hakket løg blandes med rasp, timian, salt og peber, og fordeles ovenpå koteletterne, som derefter lægges i et ovnfast fad.

Bouillon hældes ved, fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 30 minutter. Koteletterne tages op, skyen hældes i en gryde, tilsættes kaffefløde udrørt med majsstivelse, og koges et øjeblik.

Kartoflerne skæres i mindre stykker og koges i vand uden salt i 20 minutter. Vandet hældes fra, kartoflerne moses og piskes med kogende mælk, inden de tilsmages med salt og lidt hvid peber.

Squash skæres i 1 cm tykke skiver, drysses med salt og trækker 15-20 minutter, hvorefter skiverne aftørres, skæres i kvarte og svitses i olivenolie 6-7 minutter ved god varme. Ærterne tilsættes og varmes et øjeblik.

kot xsvin kartoffelmos
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.138 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 51 g 27%
Kulhydrat 68 g 37%
Fedt 29 g 36%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/svin/svin188.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.