nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Rødvinssovs

¼ gulerod
¼ løg
2 tsk flydende margarine
1 spsk hvedemel
2 dl oksebouillon
¼ dl tomatpuré
½ dl rødvin
1 knsp timian
1 laurbærblad

Groft reven gulerod og hakket løg svitses i margarine i en gryde. Mel drysses over, og bouillon tilsættes under omrøring. Timian og laurbærblad kommes i gryden og sovsen koges under låg i 10 minutter, hvorefter den sies, tilsættes tomatpuré og rødvin, og gives et opkog, inden den tilsmages med salt og peber.

sov xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 378 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 1 g 5%
Kulhydrat 7 g 29%
Fedt 5 g 47%
Alkohol 2 g 19%

Serveres f.eks. til bøffer, kalvekoteletter og steg af rødt oksekød.

På billedet blev sovsen serveret til Oksetyndstegsfilet.

Her kan du se alle opskrifter med Rødvinssovs.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til102.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.