nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kartoffelpandekage

350 g kartofler
¼ løg
2 bg past. helæg
1 spsk majsstivelse
½ spsk olivenolie

Kartoflerne rives groft, væden trykkes af, og de kommes i en skål sammen med løg i tynde kvarte skiver, salt og peber. Æg piskes med majsstivelse og røres med kartoflerne. Olivenolie varmes på panden, kartoflerne fordeles i et jævnt lag, trykkes sammen med en paletkniv, og steges 10 minutter på hver side. Vendes nemmest ved hjælp af et grydelåg.

kar xtilbehor røsti rösti
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.156 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 10 g 14%
Kulhydrat 37 g 55%
Fedt 10 g 31%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til fjerkræ og svinekød.

På billedet blev kartoffelpandekagen serveret til Kyllingefilet med skinke og ost.

Her kan du se alle opskrifter med Kartoffelpandekage.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til105.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.