nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Varm kartoffelsalat

400 g små kartofler
½ løg
2 tsk flydende margarine
1 spsk eddike
1 dl vand
1 tsk taffel sennep
1 tsk sukker
½ dl kaffefløde

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles, hvorefter de skæres i skiver. Løg i tynde kvarte skiver svitses i margarine til de er klare. Eddike, vand, sennep og sukker tilsættes og koges i 5 minutter. Kartoffel skiverne vendes i og varmes igennem, hvorefter syrnet fløde tilsættes og kartoffelsalaten smages til med salt og peber.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.087 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 6 g 9%
Kulhydrat 42 g 66%
Fedt 7 g 25%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til pølser, frikadeller og hamburgerryg.

På billedet blev kartoflerne serveret til Hamburger koteletter med champignon florentine.

Her kan du se alle opskrifter med Varm kartoffelsalat.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til112.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.