nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Varm kartoffelsalat

400 g små kartofler
½ løg
2 tsk flydende margarine
1 spsk eddike
1 dl vand
1 tsk taffel sennep
1 tsk sukker
½ dl kaffefløde

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles, hvorefter de skæres i skiver. Løg i tynde kvarte skiver svitses i margarine til de er klare. Eddike, vand, sennep og sukker tilsættes og koges i 5 minutter. Kartoffel skiverne vendes i og varmes igennem, hvorefter syrnet fløde tilsættes og kartoffelsalaten smages til med salt og peber.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.087 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 6 g 9%
Kulhydrat 42 g 66%
Fedt 7 g 25%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til pølser, frikadeller og hamburgerryg.

På billedet blev kartoflerne serveret til Hamburgerkoteletter med champignon florentine.

Her kan du se alle opskrifter med Varm kartoffelsalat.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til112.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.