nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Vermouthsovs

½ løg
½ spsk olivenolie
1½ dl hønsebouillon
1 dl tør vermouth
1 spsk majsstivelse
1 bg past. æggeblommer

Fint hakket løg svitses 10 minutter i olivenolie i en gryde. Bouillon og vermouth udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et par minutter. Gryden tages af komfuret og sovsen sies, hvorefter lidt sovs røres sammen med æggeblommerne, som så piskes i sovsen.

sov xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 853 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 4 g 8%
Kulhydrat 11 g 23%
Fedt 10 g 45%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til steg, bøffer, fjerkræ og grill.

På billedet blev sovsen serveret til Mørbrad med pasta og spegeskinke..

Her kan du se alle opskrifter med Vermouthsovs.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til115.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.