nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Middelhavsgrønsager

½ løg
½ hvidløg
½ spsk olivenolie
¼ aubergine
½ grøn peberfrugt
2 tomater
½ squash
¼ tsk basilikum
¼ tsk oregano
1 knsp timian

Hakket løg og hvidløg svitses 5 minutter i olivenolie i en gryde. Aubergine i terninger tilsættes og svitses et par minutter inden peberfrugt i terninger kommes i gryden og koges under låg ved svag varme i 10 minutter. Tomaterne skoldes, flås, udskæres i mindre stykker og tilsættes sammen med squash i kvarte skiver, basilikum, oregano, timian, salt og peber, hvorefter grønsagerne koges yderligere 15 minutter under låg.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 485 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 3 g 11%
Kulhydrat 15 g 52%
Fedt 5 g 37%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til fisk, fjerkræ, stegt kød og grill.

På billedet blev tilbehøret serveret til Stegt fisk med middelhavsgrønsager.

Her kan du se alle opskrifter med Middelhavsgrønsager.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til116.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.