nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Brun sovs

1-2 skalotteløg
1 tsk olivenolie
1 tsk rødvinseddike
2½ dl vand
1½ spsk kalvefond
1½ spsk hvedemel
½ dl vand

Fint hakket skalotteløg svitses nogle minutter i olivenolie i en gryde. Eddike tilsættes og koges ind, hvorefter vand hældes i gryden og bringes i kog. Kalvefond tilsættes, mel rystes sammen med vand og hældes i, hvorefter sovsen koges 5 minutter inden den smages til med salt og peber, sies og tilsættes et par dråber kulør.

sov xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 239 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 2 g 12%
Kulhydrat 6 g 46%
Fedt 3 g 42%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til pandestegt kød.

På billedet blev sovsen serveret til Medisterpølse med rødkål.

Her kan du se alle opskrifter med Brun sovs.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til118.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.