nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kartoffeltern

400 g kartofler
1 tsk flydende margarine
1 tsk olivenolie
¼ tsk basilikum/oregano/rosmarin
eller andet krydderi som passer til retten

Kartoflerne skrælles, koges 15-20 minutter i vand med salt og afkøles, hvorefter de skæres i kvarte og svitses på alle sider et par minutter ved god varme i margarine og olivenolie. Drysses med salt og krydderi når de er færdige.

kar xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 889 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 4 g 8%
Kulhydrat 36 g 70%
Fedt 5 g 22%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til retter med ingen eller kun lidt sovs.

På billedet blev kartoflerne serveret til Moussaka med lammekød.

Her kan du se alle opskrifter med Kartoffeltern.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til119.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.