nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Provencetomater

2 tomater
½ fed presset hvidløg
½ tsk Herbes de Provence
½ spsk hakket persille
½ spsk rasp
½ tsk olivenolie

Tomaterne skoldes, flås, halveres og stilles i et smurt ovnfast fad. Hvidløg presses over og tomaterne drysses med Herbes de Provence, persille, rasp, og salt. Olivenolie dryppes på og tomaterne stilles i ovnen 8-10 minutter ved 200°.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 245 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 1 g 10%
Kulhydrat 9 g 61%
Fedt 2 g 29%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til kødretter, alternativ til grønne bønner, broccoli osv.

På billedet blev tilbehøret serveret til Nakkefilet med ølsovs.

Her kan du se alle opskrifter med Provencetomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til121.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.