nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stuvede grønsager

225 g gulerødder
75 g frosne ærter
2 dl mælk
¾ spsk hvedemel
2 spsk hakket persille

Gulerødderne skæres i 1 cm terninger, koges 5 minutter i vand med salt, hvorefter de afdryppes i en sigte. Mælk og mel rystes sammen i en meljævner, hældes i en gryde og koges under omrøring i 1 minut hvorefter gulerødder og ærter tilsættes og varmes igennem. Stuvningen smages til med salt og hvid peber inden den tilsættes hakket persille.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 552 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 7 g 21%
Kulhydrat 21 g 64%
Fedt 2 g 15%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til medisterpølse, frikadeller, hamburgerryg og pølser.

På billedet blev tilbehøret serveret til Frikadeller med stuvede grønsager.

Her kan du se alle opskrifter med Stuvede grønsager.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til123.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.