nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gorgonzolasovs

½ dl kaffefløde
50 g gorgonzola
½ dl hvidvin
¼ dl vand
1 tsk majsstivelse
1 spsk klippet purløg

Fløde og gorgonzola blandes i en gryde og bringes i kog. Hvidvin og vand udrørt med majsstivelse tilsættes og sovsen koges under omrøring i 3 minutter. Gryden tages af komfuret, purløg kommes i, og sovsen smages til med salt og hvid peber.

sov xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 595 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 6 g 147%
Kulhydrat 5 g 14%
Fedt 9 g 57%
Alkohol 2 g 12%

Serveres f.eks. til bøffer, kalvekoteletter og kylling.

På billedet blev sovsen serveret til Bøffer med gorgonzolasovs.

Her kan du se alle opskrifter med Gorgonzolasovs.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til126.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.