nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gulerod-porre stuvning

250 g gulerødder
250 g porrer
2 tsk flydende margarine
1½ spsk hvedemel
2 dl mælk

Groft revne gulerødder og porre i meget tynde skiver svitses i margarine i nogle minutter. Mel drysses over, mælken tilsættes, og stuvningen koges ca. 5 minutter, til grønsagerne er netop møre. Smages til med salt, hvid peber og/eller reven muskatnød.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 891 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 7 g 14%
Kulhydrat 30 g 58%
Fedt 7 g 28%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til stegt fisk, kylling, krebinetter og hamburgerryg.

På billedet blev tilbehøret serveret til Hamburger koteletter med gulerod-porre stuvning.

Her kan du se alle opskrifter med Gulerod-porre stuvning.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til128.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.