nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Sveske-æble kompot

15-20 tørrede svesker
1½ dl vand
1 spsk sukker
½-1 rødløg
½ spsk flydende margarine
1 æble
1 knsp timian
1 tsk citronsaft
½ dl kaffefløde

Sveskerne halveres og koges 10 minutter i vand med sukker. Løg i halve skiver svitses 5 minutter i margarine. Skrællet æble i tynde både, de kogte svesker, timian, citronsaft og 2 spsk kogevand fra sveskerne tilsættes og koges sammen i 5 minutter inden fløde hældes ved og koges med et øjeblik.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.083 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 3 g 4%
Kulhydrat 48 g 75%
Fedt 6 g 21%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til steg, andebryst og koteletter.

På billedet blev tilbehøret serveret til Helstegt mørbrad.

Her kan du se alle opskrifter med Sveske-æble kompot.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til129.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.