nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Grønlangkål

300 g frossen hakket grønkål
1½ dl vand
1½ spsk kalvefond
½ dl kaffefløde
1½ spsk hvedemel
½ dl vand
¼ tsk salt
½ tsk sukker

Grønkålen optøs i en gryde med vand ved svag varme. Kalvefond og fløde tilsættes og koges i 5 minutter. Vand rystes med mel i en meljævner, tilsættes og koges yderligere 5 minutter under omrøring, hvorefter kålen smages til med salt og sukker.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 495 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 7 g 23%
Kulhydrat 16 g 53%
Fedt 3 g 24%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til medisterpølse, frikadeller, hamburgerryg og pølser.

På billedet blev tilbehøret serveret til Hamburgerryg med grønlangkål.

Her kan du se alle opskrifter med Grønlangkål.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til130.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.