nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Brasede kartofler

400 g små kartofler
2 tsk flydende margarine

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles, hvorefter de skæres i skiver og brases i margarine ved god varme i 10 minutter. Skal vendes ofte og drysses med salt inden servering.

kar xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 872 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 4 g 9%
Kulhydrat 36 g 71%
Fedt 5 g 20%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til retter med ingen eller kun lidt sovs

På billedet blev kartoflerne serveret til Wienerschnitzel.

Her kan du se alle opskrifter med Brasede kartofler.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til131.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.