nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Persillesovs

½ spsk flydende margarine
1 spsk hvedemel
2½ dl mælk
2 spsk hakket persille

Margarinen opvarmes i en gryde. Mel røres i og mælken tilsættes lidt ad gangen under piskning. Sovsen koges i 5 minutter når mælken er tilsat, hvorefter den smages til med salt og hvid peber og tilsættes hakket persille.

sov xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 436 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 5 g 19%
Kulhydrat 9 g 35%
Fedt 5 g 46%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til stegt flæsk, fjerkræ og fisk.

På billedet blev sovsen serveret til Stegt flæsk med persillesovs..

Her kan du se alle opskrifter med Persillesovs.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til132.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.