nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Aubergine-squash fad

2 dl yoghurt naturel

1 aubergine
1 squash
½ spsk olivenolie
1 løg

2 skiver franskbrød
½ dåse hakkede tomater
¼ tsk paprika
¼ tsk spidskommen
¼ tsk merian

1 bg past. helæg
50 g reven emmentaler

Yoghurt naturel afdryppes i et kaffefilter i et par timer.

Aubergine og squash skæres i skiver, drysses med salt og trækker i 15 minutter. Skiverne aftørres, svitses 5 minutter i olivenolie sammen med løg i halve skiver, og kommes i et smurt ovnfast fad.

Franskbrødsskiverne smuldres, blandes med dåsetomater og krydderier og koges 5 minutter til brødet har jævnet sovsen. Smages til med salt og peber og hældes i fadet over grønsagerne.

Den afdryppede yoghurt piskes sammen med æg og reven emmentaler og fordeles øverst i fadet, som derefter stilles i ovnen ved 200° i 40 minutter.

til xtilbehor aubergine-squash fad
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.807 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 22 g 21%
Kulhydrat 44 g 42%
Fedt 18 g 37%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til stegt kød, fjerkræ, lam og grill.

På billedet blev tilbehøret serveret til Andebryst med aubergine-squash fad.

Her kan du se alle opskrifter med Aubergine-squash fad.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til133.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.