nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Peberfrugtsovs

1 gul peberfrugt
3 skalotteløg
1 tsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1 dl hønsebouillon
¼ dl vand
½ spsk majsstivelse
¼-½ tsk paprika

Hakket peberfrugt og skalotteløg svitses i olivenolie i en gryde. Eddike tilsættes og koges væk, hvorefter bouillon hældes i gryden og sovsen koges uden låg 15 min. Sovsen pureres med en stavblender, eller passeres gennem en sigte, koges op og tilsættes vand udrørt med majsstivelse. Koges 1-2 minutter og smages derefter til med salt og paprika.

sov xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 363 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 2 g 10%
Kulhydrat 12 g 56%
Fedt 3 g 34%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til stegt fisk, fjerkræ, lyst kød, frikadeller og krebinetter.

På billedet blev sovsen serveret til Bøf Lindstrøm.

Her kan du se alle opskrifter med Peberfrugtsovs.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til135.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.