nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kartofler med hytteost

½ dl hønsebouillon
100 g hytteost
½ spsk flydende margarine
1 lille løg
400 g kartofler
1 bg past. helæg

Bouillon tilberedes og stilles til afkøling. Hytteosten blandes med margarine, hakket løg, salt og peber og lægges lagvis med kartofler i tynde skiver i et smurt ovnfast fad. Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 45 minutter. Æg piskes med den kolde bouillon. Folien tages af fadet, æggemassen hældes over, og fadet står i ovnen yderligere 30 minutter.

kar xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.201 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 13 g 18%
Kulhydrat 42 g 59%
Fedt 7 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til steg, bøffer, andebryst og grillkød.

På billedet blev kartoflerne serveret til Andebryst med kartoffelgratin.

Her kan du se alle opskrifter med Kartofler med hytteost.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til137.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.