nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Champignon florentine

225 g frossen hel spinat
125 g champignon
½ spsk flydende margarine
1 spsk hvedemel
¾ dl mælk
½ dl kaffefløde
1-1½ tsk citronsaft
1 spsk reven parmesan

Spinaten optøs, vandet trykkes af, og den skæres nogle gange igennem, og kommes i et smurt ovnfast fad. Champignon i skiver svitses et par minutter i margarine. Mel drysses over, mælk og fløde tilsættes og koges 5 minutter, hvorefter stuvningen smages til med salt, peber og citronsaft og hældes over spinaten. Parmesan drysses på, og fadet stilles i ovnen ved 200° i 15 minutter.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 656 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 8 g 20%
Kulhydrat 11 g 28%
Fedt 9 g 52%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til fisk, fjerkræ, stegt kød og grill.

På billedet blev tilbehøret serveret til Hamburgerkoteletter med champignon florentine.

Her kan du se alle opskrifter med Champignon florentine.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til139.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.