nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Brunede kartofler

400 g små kartofler
2 spsk sukker
1 spsk flydende margarine

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles. Sukkeret smeltes i en gryde ved svag varme. Margarinen røres i når sukkeret er smeltet. Kartoflerne kommes i koldt vand et øjeblik, vandet hældes fra, hvorefter kartoflerne kommes i gryden, og røres rundt til de er jævnt brunede.

kar xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.154 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 4 g 7%
Kulhydrat 48 g 71%
Fedt 7 g 22%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. steg, andebryst og hamburgerryg.

På billedet blev kartoflerne serveret til Andebryst med appelsinsovs.

Her kan du se alle opskrifter med Brunede kartofler.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til140.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.