nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Sur-søde blommer

4-5 blommer
12 halve valnødder
1 tsk flydende margarine
1 spsk cognac
2-2½ spsk akaciehonning
2-3 tsk balsamicoeddike
1 tsk kalvefond

Blommer i både og valnødder brækket i mindre stykker svitses et par minutter i margarine. Cognac, honning, eddike, kalvefond, salt og peber tilsættes og koges 3-5 minutter uden låg. Den nøjagtige kogetid og mængde af akaciehonning afhænger af hvor modne blommerne er. Overskydende væde kan eventuelt hældes fra inden servering, hvis blommerne er meget modne.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.101 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 3 g 5%
Kulhydrat 34 g 52%
Fedt 10 g 36%
Alkohol 2 g 7%

Serveres f.eks. til steg, hakket kød og gryderetter.

På billedet blev tilbehøret serveret til Oksetykkam med bordelaisesovs.

Her kan du se alle opskrifter med Sur-søde blommer.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til142.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.