nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Grønsager i flødesennepssovs

300 g kartofler
2 gulerødder
1 porre
¾ dl kaffefløde
2 tsk taffel sennep

Kartofler og gulerødder i skiver koges i vand med salt 10 minutter. Porre i skiver tilsættes og koges yderligere 5 minutter, hvorefter grønsagerne afdryppes i en sigte. Fløde og sennep koges sammen, de afdryppede grønsager vendes deri og tilsmages med salt.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.069 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 7 g 12%
Kulhydrat 45 g 71%
Fedt 5 g 17%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til retter med stegt kød eller fisk.

På billedet blev tilbehøret serveret til Laks med grønsager i flødesennepssovs.

Her kan du se alle opskrifter med Grønsager i flødesennepssovs.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til143.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.