nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Spidskål og pærer

250 g spidskål
2 tsk olivenolie
1 pære
1 tsk akaciehonning

Spidskålen skæres i passende stykker, svitses i olivenolie 5 minutter og tages af panden. Pære i terninger svitses så nogle minutter inden de vendes med akaciehonning. Spidskålen kommes tilbage på panden og mørnes ved svag varme i 10 minutter.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 634 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 3 g 9%
Kulhydrat 21 g 57%
Fedt 6 g 34%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til steg, andebryst, koteletter og medisterpølse.

På billedet blev tilbehøret serveret til Medisterpølse med spidskål og pærer.

Her kan du se alle opskrifter med Spidskål og pærer.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til144.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.