nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Rødkål

300 g rødkål
1 spsk flydende margarine
1 spsk rødvinseddike
¾ dl ribssaft
75 g æble
½ spsk sukker

Margarine varmes i en gryde. Snittet rødkål og eddike tilsættes, og kålen koges ved svag varme under hyppig omrøring i 15 minutter. Æble skrælles, skæres i tynde både, og kommes i gryden sammen med ribssaft og sukker. Kålen koges yderligere 45 minutter, hvorunder den omrøres grundigt et par gange. Tilsmages med salt og sukker når kålen er færdigkogt.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 900 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 3 g 5%
Kulhydrat 35 g 67%
Fedt 7 g 28%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til frikadeller, medisterpølse, koteletter og andebryst.

På billedet blev tilbehøret serveret til Medisterpølse med rødkål.

Her kan du se alle opskrifter med Rødkål.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til145.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.