nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Hvidvinssovs

1 dl hønsebouillon
2 tsk flydende margarine
2 tsk hvedemel
½ bg past. æggeblommer
½ spsk kaffefløde
½ dl hvidvin

Bouillon bringes i kog, varmen dæmpes og sammenrørt margarine og mel tilsættes, hvorefter sovsen koges 3-4 minutter inden der røres i den. Gryden tages så af komfuret. Æggeblommer røres med fløde, lidt sovs tilsættes og blandingen kommes i gryden. Hvidvin tilsættes og sovsen smages til med salt og hvid peber.

sov xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 460 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 2 g 8%
Kulhydrat 4 g 14%
Fedt 8 g 62%
Alkohol 2 g 16%

Serveres f.eks. til fisk, fjerkræ og svinekød.

På billedet blev sovsen serveret til Kyllingefilet med grønsager.

Her kan du se alle opskrifter med Hvidvinssovs.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til149.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.