nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

 
 

Udvidet søgning

Benyt denne side til at søge efter opskrifter med en eller flere bestemte ingredienser, f.eks. til at finde en opskrift med en ingrediens, du har fået til rest en dag.

Søgning kan ske ved enten at indtaste den tekst du vil søge efter i feltet nedenfor, eller ved at benytte rullelisterne til at klikke dig frem til en bestemt ingrediens.

Søgningen kan i begge tilfælde begrænses til en enkelt kategori med den nederste rulleliste.

Tekst søgning:

Ingrediens søgning:Valg af kategori:


Søgning med FreeFind

Ved tekst søgning kan du indsætte en en stjerne (*) i betydningen "hvad som helst" i slutningen af et ord. Skriver du f.eks. guler* vil søgemaskinen finde både både gulerod og gulerødder.

Benytter du rullelisterne, så vær opmærksom på, at alle tre rullelister skal vælges, inden du klikker på "Udfør søgning" knappen. Også at du kan ikke kombinere rullelisterne med tekst søgning, kun med valg af kategori.

Alfabetisk oversigt over opskrifterne:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Opskrifterne opdelt efter fedtenergi procent:

Retter med en fedtenergi procent på højst 30 Retter med en fedtenergi procent mellem 31 og 35 Retter med en fedtenergi procent over 35

I stedet for at benytte søgning til af finde hvad du leder efter, kan det i mange tilfælde være nemmere at klikke på en kategori i menuen til venstre, anvende det alfabetiske indeks, eller kigge i indholdsfortegnelsen.

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.